Foggalmamsincs!!

MENÜ

13 méter mély kútba esett a kislány

Meghalt az a két éves kislány, aki egy 13 méter mély kútba esett a házuk udvarán Ceglédbercelen. Az anyjával volt otthon, aki tergetett. Állítólag újabb adag ruháért ment csak be a házba, annyi időre hagyta magára a kislányt. Az apa nyilatkozott a Tényeknek, azt mondja le volt takarva a kút, nem érti hogy történhetett a tragédia.


 

Pokróccal és pozdorjával van letakarva a kút. A szülők azt mondják, így volt akkor is, amikor a két éves kislány valahogy mégis beleesett. Az apa dolgozni volt, felesége hívta, hogy baj van. A felesége mondta el neki, hogy történt. Az asszony éppen teregetett. A kislányra az anyja vigyázott, nem volt más velük otthon. Azonnal hívta a mentőket, tűzoltókat, ők húzták ki a tizenhárom méter mély kútból. Mentőhelikoptert hívtak hozzá, de már nem tudták újraéleszteni.

Egy szomszéd meséli, hogy mindig beköszönt neki a kislány az utcáról. Azt mondja eleven gyerek volt. Két idősebb nővére is van, a szülők rendesen nevelik őket. Az apa nem érti, hogy történhetett. Azt mondja a kút évek óta ugyanígy van lefedve, eddig semmi baj nem történt. Azt mondja, örül, ha el tudja tartani a családját, nem volt pénze betemettetni a kutat. A rendőrség a szülőket tanúként hallgatta ki. Gondatlanságból elkövetett elberölés miatt nyomoznak. Igazságügyi orvosszakértőt is bevontak, most a szakértői véleményt várják.

 

Menü
Asztali nézet